Om behandlingen

Når du ankommer til klinikken, tager jeg i mod dig. Første gang du kommer bruger vi længere tid på en uddybende samtale om, hvordan du har det og hvad jeg kan hjælpe dig med.

Efter samtalen kommer du på briksen, hvor du har dit undertøj på. Jeg starter med, at mærke på din krop med mine hænder stille og roligt, for at danne mig et indtryk af dens bevægelighed sammenholdt med min intuition for jeg kan give dig en behandling ud fra dine behov .

Guidning i vejrtrækning er essentiel i kropsterapien til at få kontakt til kroppen. Mange trækker vejret overfladisk, nærmest holder på vejret – de trækker vejret for at overleve. Jeg hjælper dig med at få forløst din vejrtrækning, så du trækker vejret helt ned i kroppen.

Bevægelse skaber liv, energi, cirkulation og beroliger nervesystemet i kroppen. Jeg bruger teknikker som blid dybdegående massage, pulsering, ledfrigørelse og tryk. I min behandling gør jeg brug af værktøjer fra den alternative verden, såsom zoneterapi, akupressur, yoga, mindfulness, fysioterapi, osteopati, ernæring m.m

Tillid, tryghed og nærvær er fundamental i min behandling. Det er et samarbejde med dig, så vi kan være nysgerrige sammen på hele din krop. Jeg støtter dig igennem din proces.

Jeg kan hjælpe dig med, at opretholde din bevægelighed, styrke og sundhed = selvkærlighed, balance og healing.

Behandling af børn

I mine behandlinger af børn er det nervesystemet, jeg har fokus på, for at skabe ro og fysisk afspænding.